Referencer

Kædeforretninger

Øg omsætningen og påvirk dine kunder i øjenhøjde med en indendørs eller udendørs LED storskærm og oplev hvordan dine budskaber tiltrækker opmærksomhed fra potentielle kunder. De skiftende motiver og budskaber fanger kunderne i højere grad end de velkendte printplakater.

 

Foruden skærmenes fysiske fleksibilitet, får du også en imponerende fleksibilitet i indholdet – med den selv samme digitale LED skærm kan du annoncere nyheder, åbningstider, tilbud, events, kampagner, servicemeddelelser og meget mere.

Infoskærme gør det mere behageligt at være kunde ved vaskehallen

Wash World optimerer sin kundeservice:

Wash World er en ny kæde af vaskehaller til biler. Kædens moderne og fuldautomatiske vaskehaller skyder op over alt i Danmark. Vaskehallerne er nu forsynet med infoskærme fra Screen Effect.

Skærmene anvendes til at forbedre bilkundernes oplevelse, fordi skærmene oplyser kunderne om, hvornår der er ledigt til den næste bilvask. Derved får kunderne fyldestgørende information og en bedre oplevelse, når de holder foran vaskehallen. Wash World har planer om at udnytte skærmene til flere ting i fremtiden.

Det hele styres fra centralt hold med Screen Effects velfungerende software. LED skærmene på vaskehallerne er af bedste kvalitet med høj driftssikkerhed og kører 24/7.

 

Udendørs storskærm øger salget for Fakta Tyskland!

Beskrivelse:

Fakta Süder Lügum, Tyskland, kom til Screen Effect, da de havde et ønske om at påvirke kunder og forbipasserende i højere grad end tidligere. Det skulle primært ske med højaktuelle tilbud, så salget af specifikke varer kunne øges.

Fakta ønskede derfor:

  • Fleksibilitet i skærmens indhold
  • Enkelt og hurtigt opdatering af indhold
  • Roterende budskaber med aktuelle tilbud/produkter
  • Mere synlighed over for kunder og forbipasserende
Løsning:

Fakta Süder Lügum fik i februar 2016 monteret og implementeret en ny storskærm på indgangsfacaden.

  • Skærmstørrelse (B x H): 3.840 mm x 3.200 mm
  • Totalt skærmareal: 12,29 m²
  • Model: DST – PR10E Front – HRR
  • Afstand mellem pixels: 10 mm
  • Pixel pr. m²: 10.000 pr. m²
 

Frikadellesandwich 35,- kr.

Ingen kan stå for et godt tilbud. Populær, lokal slagterforretning flytter 4 husnumre ned ad gaden og udvider butikken. Den gode placering på den trafikerede vej udnyttes med en LED storskærm, der dagligt eksponerer butikkens gode tilbud. Slagtermesteren kan nemt og hurtigt ændre eller tilføje nye aktuelle tilbud og give budskabet en ekstra, effektiv dimension.

Nåh…. Skulle man lige smutte ind og få den sandwich….


Kontakt os for at hør mere...
 

Helt på toppen med gode vintilbud!

Jysk Vin etablerede en 6 m2 LED storskærm på forretningens tag. Herfra synliggøres aktuelle vintilbud og vinarrangementer overfor de forbipasserende – meget iøjnefaldende og effektfuldt.


Kontakt os for at hør mere...

-          Skærmstørrelse (B x H): 3.840 mm x 3.200 mm

-          Totalt skærmareal: 12,29 m²

-          Model: DST – PR10E Front – HRR

-          Afstand mellem pixels: 10 mm

Pixel pr. m²: 10.000 pr. m