Profil

Dit ansigt over for kunder… flere kunder, mere omsætning og en bedre forretning

Screen Effect beskæftiger sig med skærmeløsninger – storskærme og infoskærme – og har 15 års erfaring med branchen.

Til alle former for skærmløsninger knytter der sig naturligvis en lang række teknologiske specifikationer og faciliteter. Der er tale om produkter, der konstant er i en progressiv teknisk udvikling. Screen Effect leverer løsninger, der altid lever op til tidens krav med det mest moderne og holdbare tekniske udstyr. Derfor samarbejder Screen Effect med producenter og leverandører, der er udviklingsorienteret og som repræsenterer netop de mest innovative og driftssikre produkter.

Screen Effect fokuserer på det, som skærmløsningerne kan gøre for dig, din virksomhed og for dine kunder. Det hele handler nemlig om at skabe værdi – typisk i form af mere omsætning og dermed mulighed for bedre indtjening. Opgaven kan også handle om at levere en bedre service, så dine kunder oplever at det er nemmere og mere enkelt at handle med din virksomhed.

Det er med andre ord i Screen Effects største interesse at hjælpe dig med at udnytte det, som skærmløsningerne kan og gør for dine kunder – at sikre dig en bedre forretning med større økonomisk Effect!

Læs mere om Effect...

 

Ring eller skriv
- hør hvilken effect du kan opnå

Lars Wilhelmsen
Direktør

Telefon 22 31 00 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.