Referencer

Moderne idrætsanlæg, haller og stadions huser ofte mange mennesker. Og mange forventer en god og underholdende oplevelse med besøget. Giv dine besøgende hele ”pakken” – så oplevelsen fuldendes med synlige budskaber, informationer, stillinger osv.

Med vores moderne storskærme, måltavler og LED bander kan du give de besøgende netop den følelse – og samtidigt markedsføre aktuelt budskaber over for din målgruppe.

Skærmløsning spiller maksimalt i loungen på Portland Park

Unicon A/S er sponsor af en stor lounge med plads til ca. 200 mennesker på Aalborg Portland Park - Aab's hjemmebane i Aalborg. I forbindelse med indretning og dekorering af loungen, hvor tilskuere og gæster opholder sig før, under og efter fodboldkampene, valgte Unicon at udstyre lounge med infoskærme på den ene endevæg.

Der er tale om fire infoskærme, der utraditionelt er monteret på højkant og derved danner en anderledes skærmramme. Skærmene bruger Unicon som et supplement til plancherne på væggene for at eksponere og vise forskellige budskaber om Unicon og virksomhedens produkter og kompetencer.

En vellykket løsning, der dels er godt integreret i rummet, dels er særdeles anvendelig, fordi det hele styres af kunden selv med Screen Effects software på en nem og enkel måde. Et stærkt medie, der er i stand til at formidle budskaberne på en autentisk og levende måde.

 

Nu er der endnu mere at juble over….

Randers HH så værdien i at anskaffe LED skærmmoduler, der kan tilpasses til mange forskellige formål. Som billederne viser kan modulerne blandt andet opstilles som en effektfuld bandereklame på TV-siden til håndboldkampe. Sponsorerne har nu rig mulighed for at skabe kreative og levende budskaber.

Se eksempel på en bandereklame – klik på nedenstående videoklip.